mariska-logo-m

Permanente Make-up

Wenkbrauwen
Hairstroke

 

Wenkbrauwen die mooi van vorm zijn en er natuurlijk uitzien zonder veel tijd kwijt te zijn aan de dagelijks terugkerende taak om uw wenkbrauwen (bij) te tekenen. Permanente make-up maakt dit mogelijk waardoor uw wenkbrauwen iedere dag perfect in vorm zijn.
 
Permanente make-up voor de wenkbrauwen is ideaal voor het perfectioneren van bijvoorbeeld te dunne of onregelmatige wenkbrauwen, het nastreven van symmetrie of het corrigeren van littekens. Tijdens de genezingsperiode na de behandeling zal de kleur in eerste instantie iets donkerder zijn. De meeste mensen voelen zich na de behandeling gelijk heel eigen met hun wenkbrauwen.
 
Permanente wenkbrauwen zijn ook erg geschikt wanneer u (tijdelijk) geen haargroei heeft zoals bijvoorbeeld bij alopecia of na een chemotherapie. Een goed aangebrachte permanente make-up valt niet op en geeft u weer het gevoel van vrouwelijkheid terug. 

Natuurlijke permanente wenkbrauwen

Permanente wenkbrauwen zien er heel natuurlijk uit doordat ik werk met zachte, natuurlijke pigmenten die niet verkleuren maar na verloop van tijd vervagen. Ik werk met 2 verschillende technieken: de hairstroke-techniek en de microblading-techniek. In beide gevallen worden flinterdunne haartjes in de huid getekend. Niet iedere techniek is geschikt voor elke huid. Ook is iedere huid anders waardoor het resultaat iets anders kan ogen. Door de jaren heen heb ik heel veel ervaring opgedaan in het tekenen van wenkbrauwen. Ik ga hierbij altijd voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat, waardoor het lijkt alsof het uw eigen wenkbrauwen zijn.

 

Hairstroketechniek

Hairstroketechniek is een techniek waarbij flinterdunne ‘haartjes’ met een 3D effect worden getekend in de huid tussen de bestaande wenkbrauwhaartjes in. De haartjes worden kruislings door elkaar gezet, in tegenstelling tot microblading, waardoor het pigment iets in elkaar overvloeit en er een ‘wollig’ en voller effect ontstaat. Hierdoor worden uw wenkbrauwen mooier van vorm en het resultaat is heel natuurlijk. Deze techniek is meer geschikt wanneer je van jezelf al wat haartjes hebt.

 

Permanente wenkbrauwen

… kunnen uw gezicht zomaar 5 jaar jonger laten lijken
 
… geven uw gezicht meer uitdrukking
 
… ogen natuurlijker dan zelf getekende wenkbrauwen 

Persoonlijk adviesgesprek?

error: Sorry, je mag op deze site niets kopiëren vanwege Copyright