mariska-logo-m

Permanente Make-up

Wenkbrauwen Microblading

 

Wenkbrauwen die mooi van vorm zijn en er natuurlijk uitzien zonder veel tijd kwijt te zijn aan de dagelijks terugkerende taak om uw wenkbrauwen (bij) te tekenen. Permanente make-up maakt dit mogelijk waardoor uw wenkbrauwen iedere dag perfect in vorm zijn.
 
Permanente make-up voor de wenkbrauwen is ideaal voor het perfectioneren van bijvoorbeeld te dunne of onregelmatige wenkbrauwen, het nastreven van symmetrie of het corrigeren van littekens. Tijdens de genezingsperiode na de behandeling zal de kleur in eerste instantie iets donkerder zijn. De meeste mensen voelen zich na de behandeling gelijk heel eigen met hun wenkbrauwen.
 
Permanente wenkbrauwen zijn ook erg geschikt wanneer u (tijdelijk) geen haargroei heeft zoals bijvoorbeeld bij alopecia of na een chemotherapie. Een goed aangebrachte permanente make-up valt niet op en geeft u weer het gevoel van vrouwelijkheid terug. 

Natuurlijke permanente wenkbrauwen

Permanente wenkbrauwen zien er heel natuurlijk uit doordat ik werk met zachte, natuurlijke pigmenten die niet verkleuren maar na verloop van tijd vervagen. Ik werk met 2 verschillende technieken: de hairstroke-techniek en de microblading-techniek. In beide gevallen worden flinterdunne haartjes in de huid getekend. Niet iedere techniek is geschikt voor elke huid. Ook is iedere huid anders waardoor het resultaat iets anders kan ogen. Door de jaren heen heb ik heel veel ervaring opgedaan in het tekenen van wenkbrauwen. Ik ga hierbij altijd voor een zo natuurlijk mogelijk resultaat, waardoor het lijkt alsof het uw eigen wenkbrauwen zijn.

 

Microblading 

Microblading is een techniek waarmee ultradunne haartjes in de huid getekend worden. Met deze techniek wordt een heel naturel resultaat behaald en is vooral geschikt voor mensen met weinig tot geen haartjes. De individueel aangebrachte haartjes zijn messcherp en nauwelijks van echte haartjes  te onderscheiden. Microblading geeft een heel zacht en verfijnd resultaat. Microblading is niet voor elke huid geschikt. Bij aanvang van de behandeling wordt overlegd en bepaald welke techniek het beste bij uw huid past.

 

Permanente wenkbrauwen

… kunnen uw gezicht zomaar 5 jaar jonger laten lijken
 
… geven uw gezicht meer uitdrukking
 
… ogen natuurlijker dan zelf getekende wenkbrauwen 

Persoonlijk adviesgesprek?

error: Sorry, je mag op deze site niets kopiëren vanwege Copyright