Welke techniek is het mooiste of het beste, microblading of hairstroke? Dat is de meest gestelde vraag op het gebied van wenkbrauwen in mijn praktijk. En het antwoord is dat het een persoonlijke keuze is. Er is geen techniek superieur aan de andere maar het is een kwestie van smaak.

Het verschil tussen hairstroke en microblading is dat de hairstroketechniek met de machine wordt uitgevoerd en de haartjes door elkaar en dus kruislings aangebracht worden. Het effect is dat de wenkbrauwen wat wolliger en voller worden dan bij microblading. De kleur vloeit meer in elkaar over en deze techniek is geschikter voor mensen met eigen haartjes die wat vollere wenkbrauwen willen.

Met microblading worden handmatig haartjes in de huid getekend met een mesje wat bestaat uit flinterdunne naaldjes. De haartjes mogen elkaar bij deze techniek niet kruisen en het resultaat is dan ook verfijnder en zachter. De haartjes zijn duidelijker zichtbaar en is meer geschikt voor mensen met weinig tot geen haartjes.

Beide technieken geven een mooi natuurlijk effect en zorgen voor een sprekend resultaat. Of het nu om het perfectioneren van een vollere wenkbrauw gaat of het creëren van compleet nieuwe wenkbrauwen, er is altijd een passende techniek. Ik adviseer dan ook graag persoonlijk welke techniek het best bij u past.

Deel deze pagina via:
Share
error: Sorry, je mag op deze site niets kopiëren vanwege Copyright